Arteta har Gabriel Jesus som ble hentet inn som toppscorer før forrige sesong. Brasilianeren leverer, men tilbakevendende skader gjør det utfordrende å komme inn i en lengre steam. For Arteta er det også en utfordring. Forrige sesong bidro tynt dekket på topp til at Premier League-tittelen glapp. Hos Chelsea har Pochettino et tilsvarende problem med sin signerte toppscorer Nkunku. Begge klubbene søker løsning hos Brentford, men Thomas Frank og gjengen har nå bygd en pund-mur som blir galskap å forsere.

Ivan Toney har siden i våres vært linket til flere av storklubbene i Premier League, en spiss som har vist han leverer jevnt og trutt med scoringer for Brentford i serien. Så satte anklagene om ulovlig betting alle fremstøt på hold. Da Toney ble tildelt karantene frem til midten av januar, trodde mange at Arsenal og Chelsea ville trekke tilbake sin interesse.

LES: Rosenborg kjøper tilbake U21-landslagskeeper

Nå står begge londonklubbene i skvis på topp, ifølge Sky Sports er Arsenal og Chelsea fortsatt på for å signere Toney i januar.

Nå melder Sky Sports Thomas Frank og Brentford har bestemt seg for å beholde Toney minst frem til sommeren. Det engelske mediet hevder Brentford har signalisert storklubbene må bla opp 100 millioner pund for spilleren som ikke har spilt en eneste kamp denne sesongen.

LES OGSÅ: Uroen brer seg igjen på Emirates

Vi har hørt tallet fra Brentford i våres, men før karantenen. Nesten 1,4 milliarder kroner for en spiss som ikke har spilt Premier League-kamp siden begynnelsen av mai. Selv Chelsea kommer ikke til å ta denne risikoen.

Toney blir.