Forrige uke kom sjokkmeldingen til Everton-supporterne. Et solid brudd på Financial Fair Play-reglene har resultert i at Premier League-klubben strippes for 10 poeng på tabellen. Med 14 poeng på 12 kamper betyr dette rutsjebane ned til Burnley på bunn av PL-tabellen. Dette er en historisk streng straff i Premier League, nå skal engelskmennene behandle saken på høyeste nivå.

Les mer på Sporten: Nummeret før kong Charles III skal være med å avgjøre Evertons skjebne

For noen uker siden kom det melding fra spansk media at David de Gea og Real Betis var i forhandlinger med intensjon om å bli enige om en avtale. Fortsatt ikke et pip fra Sevilla-klubben om at den tidligere Man United-keeperen går ut av sin situasjon med lediggang. I mellomtiden lurer mange fortsatt på om det nærmer seg et vikaropphold på Old Trafford, spesielt etter at Andre Onana dro på seg en skade på landslagstjeneste denne helgen.

Les på Radiosporten: Heldigvis er det ikke lenger bare David de Gea selv som tar avgjørelsen om ny klubb

I går ble presidentvalget i det svært fattige landet Liberia avsluttet hvor sittende president George Weah måtte innrømme han hadde tapt. – Det var mange av landets svært store problemer som ikke er løst, men det var korrupsjon som til slutt felte han.

Les på F7: George Weah tapte