Sandefjord Tennisklubb vil på banen, og fra 20. til 26. august arrangerer klubben for aller første gang en ITF J30 internasjonal tennisturnering for juniorer under 18 år. Sportssjef i Sandefjord Tennisklubb, André Andersson, er stolt over å kunne få arrangere en turnering som dette.

– Dette er et stort øyeblikk for Sandefjord Tennisklubb. Å kunne være vertskap for en ITF U18-turnering er en unik mulighet for oss, sier Andersson.

Det er ingen tvil om at arrangementet er et resultat av omfattende forberedelser og engasjement fra klubbens side. Klubben har lagt ned betydelige ressurser for å få banene opp på internasjonalt nivå og sikre at spillerne får den beste opplevelsen under turneringen.

– Vi ønsker å gi våre spillere og gjestende deltakere den beste opplevelsen de noensinne har hatt. For å oppnå dette har vi oppgradert våre tennisbaner og fasiliteter til høyeste standard, slik at spillerne kan yte sitt aller beste. Vi har nettopp investert et betydelig beløp i oppgradering av våre innebaner med nytt dekke. Selv om turneringen foregår utendørs, er det viktig å ha innebaner som backup i tilfelle regn, forklarer Andersson. 

Spillere fra 12 ulike nasjoner er påmeldt og ITF turneringen i Sandefjord vil samle talenter fra hele verden. Med dette arrangementet satser Sandefjord Tennisklubb stort og gir norske tennisspillere en flott mulighet til å konkurrere mot noen av de beste internasjonale talentene på hjemmebane.

– Vi ønsker å bidra til utviklingen av norsk tennis ved å tilby turneringer på internasjonalt nivå. Denne type turneringer arrangeres normalt av de store klubbene i Oslo med noen unntak. Da er det ekstra morsomt å vise at også de litt mindre klubbene kan få til noe sånt, avslutter Andersson.

Se mer informasjon og oversikt over påmeldte her.