Lionel Messi-signering: Done. Sergio Busquets-signering: Done. David Beckham og gjengen har gjort sakene sine godt og utnyttet mulighetene som dukket opp hos PSG og Barcelona. Natt til mandag kom bekreftelsen på at legenden Busquets med ville 721 kamper i Barca-drakta også trekker til Miami.

Les mer på Sporten: Der kom den historiske gjenforeningen

Luton Town tok det siste steget på en fantastisk reise oppover divisjonssystemet på balløya. Nå er det om å gjøre for manager Rob Edwards å følge eksemplet til Brentford med å bygge videre på grunnlaget som ga opprykk til Premier League, samtidig som klubben forter seg sakte med å bygge opp en tropp rigget for tempoet i verdens tøffeste liga.

Les mer på Engelske klubber: Luton signerer tidligere Manchester United-spiller

Alexander Nübel er keeperen som ble lovet posisjonen som kronprins hos Bayern München da han ble hentet fra Schalke 04 i 2020. Problemet var at Kong Manuel Neuer nekter å forlate tronen. Bayern München lot veteranen beholde den ekstremt sterke posisjonen i klubben, Nübel presset frem utleie til Monaco. Med Neuer tilbake fra benbrudd, nekter 26-åringen fortsatt å returnere til moderklubben.

Ler mer på Tyskfotball: Går mot engelsk fotball for Bayern Münchens keeper-kronprins