Tautrekkingen om 22 år gamle Gonçalo Inácio har nettopp fått en deltager til. – Fra før vet vi at flere Premier League klubber har vært ute etter Sportings midtstopper og det i realiteten har stått mellom Manchester United og Liverpool.

Det er i realiteten Gonçalo Inácio som bestemmer neste klubb. Han har en utkjøpsklausul på 60 millioner euro som både Manchester United og Liverpool er villige til å utløse. – Faktisk har det kommet flere rapporter om at begge klubber akkurat nå er i samtaler om de personlige betingelsene.

Les: Luis Suárez har fått kontrakten han har drømt om helt siden han måtte dra fra Barcelona

AS skriver i dag at Real Madrid har startet en kampanje for å overtale Sportings midtstopper til å gjennomføre et bytte til dem i januar. «Marengsene» fra den spanske hovedstaden å styrke forsvaret, og da har blikket rettet seg mot Inácio.

Mens Real Madrid ønsker å gjennomføre en overgang i januar og håper med det å komme «komme foran» Manchester United og Liverpool, som ikke forventes å bruke store summer i det kommende overgangsvinduet.

Så det gjenstår å se hvilken klubb som vinner tautrekkingen.

Inácio har kontrakt ut 2027 og står oppført for 135 kamper i Sporting-trøya. På merittlisten er det fire landskamper for Portugal.

Les: Imponerer for Ajax i krise! – Nå vil Liverpool shoppe