Japan er langt unna og ikke helt «top of mind» for oss som bor nesten på nordpolen. Men det spilles fotball og J-League er gigantisk, ikke rart i et land med 125 millioner innbyggere.

Les på Sporten: Tilbyr Per-Mathias Høgmo gigantlønn

Etter 0-3 seieren mot Everton var det en opplagt Erik ten Hag som hadde kost seg på tribunen, iført stilfull engelsk sixpence cap. United-manageren satt ute med karantene og fikk derfor en spesielt god vinkel på Alejandro Garnachos akrobatiske brassespark. «Scoring av verdensklasse», sa ten Hag etter kampen, men minnet på at 19-åringen har mye å lære før han kan sammenlignes med Rooney eller Ronaldo i United-drakta. Når det kommer til brassen, mener Gary Neville bestemt at Garnacho overgår det han har sett av tilsvarende scoringer.

Les på F7: Manchester United-legende: «Jeg ville ha brukket nakken!»

Med Sir Jim Racliffe på god vei inn, vil det skje mye hos Manchester United, men kanskje ikke så raskt som United-supporterne ønsker det. Flere spillere er varslet på exit, for Antony Martial og Jadon Sancho er det som forventet, for Christian Eriksen vil det bli en overraskelse.

Les på Engelske Klubber: Kommer for Christian Eriksen-signering i januar