Den franske superstjernen har vært en tragedie siden han kom tilbake til Juventus for litt over et år siden, før det var han en tragedie for Manchester United.

Les mer på Sporten: Det er slutt for Paul Pogba

Dette må svære en av årets aller største skandaler, Memphis Grizzlies-stjernen Derrick Rose så ganske underveldet ut på Drakes konsert og ble distrahert av mobiltelefonen hans.

Les mer på Popidol: Drake kjeder Derrick Rose så mye at han begynner å spille sjakk… midt under en konsert!

Det er liten tvil om at Jadon Sancho ønsker seg bort fra Old Trafford etter å ha havnet i konflikt med manager Erik ten Hag. – Det ble gjort forsøk på å selge han til klubber som hadde sine vinduer åpne lenger enn 1.september, men forsøkene på å kvitte seg med den engelske venstrevingen har ikke lykkes.

Les mer på Engelske Klubber: Fra å være en av verdens mest verdifulle er han nå i fryseboksen hos Erik ten Hag

Mikel Arteta og gjengen bygger opp en angrepsmaskin som skal ryste ethvert forsvar de møter. På topp har Gabriel Jesus denne sesongen vist han trengte 14 minutter på Premier League-arenaen for å score, men med nok en skade på starten av sesongen er og blir det et stort spørsmålstegn rundt den brasilianske spissen. Dette kan få londonklubben til å ta frem den store planen fra januar 2022.

Ler mer på Radiosporten: Vlahovic-planen på vei opp av skuffen