Til sommeren løper Mourinhos kontrakt hos Roma ut – hvis ikke portugiseren går lei før tiden. De siste ukene har Mourinho fortalt verden han ser seg selv lede en klubb i Saudi-Arabia på et eller annet tidspunkt, det skal ha kommet et tilbud fra «Ronaldo-ligaen» med årslønn på 50 millioner euro. En exit fra Europa vil avhenge av hvor tent Mourinho er på å fjerne seg fra de største spotlightene i Europa. Engelske Teamtalk hevder det ligger en jobb i England Mourinho virkelig ønsker seg.

Ifølge Teamtalk vurderte det engelske fotballforbundet tilbake i 2007 å hente inn Mourinho som engelsk landslagstrener da han var ferdig hos Chelsea. Det endte med at Fabio Capello tok over etter Sven-Göran Eriksson.

Les: Liverpool-legenden Graeme Souness håndplukker manager og er klar for en mer aktiv rolle

Nå hevder Teamtalk Mourinho har sendt signaler han er interessert i jobben som engelsk landslagstrener når kontrakten til Southgate løper ut etter EM-sluttspillet i 2024. Det er bare England og Portugal Mourinho skal ha på ønskeliste over landslagsjobber, ifølge Teamtalk er Mourinho ikke klar for å trekke til Saudi-Arabia allerede neste sommer.

Les: På tirsdag fikk Harry Maguire nok

Mourinho i jevnlige pressekonferanser med engelsk media han ikke kan fordra, som grillet ham hos Man United og Tottenham? Vi ser ikke helt for oss dette scenariet.