Manchester United manager Pep Guardiola mistet raskt interessen for den defensive midtbanespilleren Kalvin Phillips etter overgangen fra Leeds i fjor sommer. 27 åringen som er født i Leeds var en vassekte klubblegende før han signerte med de himmelblå på en overgang verdt 49 millioner euro.

Det synes ikke være er vei tilbake inn i Pep Guardiola sin førsteellever, Kalvin Phillips er stemplet som en flopp av Manchester City-fansen og ingen av dem vil felle en tåre den dagen han drar. For noen uker siden fikk folkene til Kalvin Phillips lov til å starte sonderinger.

Newcastle vil lande en avtale før Bayern München får ut fingeren!

Les: Schalke 04 har endelig dyrket frem et nytt supertalent og så kommer Klopp og frister

På Etihad er de overrasket over den enorme interessen for Kalvin Phillips klubber som Bayern München, Everton og Newcastle har meldt sin interesse. The Northern Echo kommer med ny informasjon om at Newcastle er klare til å legge inn et bud og håper å få gjennom en signering av Phillips i vinter. Newcastle skal i utgangspunktet ikke ønske å gjøre mange signeringer i januar, men skal ha inn en ny sentral midtbanespiller, nærmere bestemt Phillips.

Forrige sesong spilte Kalvin Phillips 21 kamper, inkludert fire starter, og denne sesongen er han kreditert med én start og fire kamper. Transfermark mener verdien nå er nede i 28 millioner euro.

Les: Har bedre ting å bruke pengene sine på enn Manchester United

Phillips har kontrakt frem til sommeren 2028.