Det tok bare Magne Hoseth et år som hovedtrener for lille KI Klaksvik på Færøyene før han ble oppdaget av større klubber inne på «fastlandet». – Den 43 år gamle nordmannen overrasket alle med å bringe Klaksvik ut i Europa i Conference-ligaen og blant annet vinne over de ferske Allesvenskanvinnerne BK Häcken.

Ler mer på Sporten: Magne Hoseth får skryt av sin nye sjef: «En ung, sulten og utrolig fokusert trener»

Da får Harry Kane muligheten til å dra noen engelske vitser på på treningsfeltet i München – som blir forstått. Kompisen fra Tottenham landet på torsdag, klar for medisinsk test og signering.

Les mer på F7: Harry Kanes kompis har landet i München for medisinsk test og signering

Det er ikke bare «fotballeksperter» som har gitt Nunez pes etter at han dro på seg Liverpool-drakta, også supportere har stilt spørsmål til når Liverpools dyreste signering leverer gjennom hele kampen og begynner å sette målsjansene. Klopp har nå funnet rollen til 24-åringen som kan bety gull for Liverpool. En rolle vi husker en viss nordmann hadde i Premier League rundt tusenårsskiftet.

Les på Engelske klubber: Liverpool har fått sin Solskjær

Liverpool imponerte sterkt med et comeback på Anfield onsdag kveld. Jürgen Klopps valg med innsetting av Nunez mot slutten av kampen, lønte seg for den engelske klubben.

Les på Radiosporten: Liverpools imponerende comeback sikrer seier mot Fulham