Da Patrick Vieira fikk sparken hos Crystal Palace i mars, var det ikke så mange som helt skjønte greia til Palace-ledelsen. I debutsesongen hadde Arsenal-legenden ledet klubben opp fra 14. til 12. plass på tabellen, da franskmannen fikk sparken, var det riktignok bare tre poeng ned til streken, men fortsatt på en 12. plass på tabellen. Leeds har tydeligvis sett det samme som Vincent Kompany.

Les mer på Sporten: Leeds har funnet sin manager

Når Fox News tar en pause fra å forsøke å ødelegge demokrati og sosiale normer med å spre hat og propaganda må noen si ifra. – For selv dekningen av at verdens største fotballspiller Lionel Messi flytter til Inter Miami kan ikke kanalen som ikke har noe med nyheter stoppe sine forsøk på å hisse opp sine seere.

Les mer på F7: Fox News kritiserer Lionel Messi, men er samtidig imponert over at David Beckham har lært seg engelsk

Det var stor ståhei i London da Bundesligas målkonge var enig om overgang til det som skulle bygges opp til den store tittelkandidaten. RB Leipzig-stjerna ble i det stille sneket inn til medisinsk test før jul, et engelsk og tysk pressekorps fikk med seg hva som hadde skjedd. Etter det som har virket som en evighet siden og sammenhengende sportslig nedtur for de blå, klappes Nkunku inn som ny Chelsea-spiller.

Les mer på Engelske klubber: Chelsea har endelig fått på plass spilleren som scorer mål

Da Inter Miami hadde sikret seg verdens største fotballstjerne, fikk Miami-keeper Nick Marsman spørsmål om stemningen. Svaret var: «Jeg tror ikke klubben er klar for å ta imot Messi». Phil Neville har fått sparken som trener, klubben spiller hjemmekampene på en midlertidig stadion uten skikkelige sikkerhetstiltak, på MLS-tabellen Eastern Conference ligger klubben desidert sist etter 17 kamper. Nå kommer en viktig brikke på plass for å gjøre seg klar for Messi.

Les mer på Radiosporten: Henter tidligere Barcelona-trener til Messi