Han forlot Premier League kåret som ligaens beste keeper. Et utmerket utgangspunkt for å seile inn i ny jobb hos en av de andre gigantene. Utfordringen til David de Gea er lønnsforventningene og fødselsattesten som viser at spanjolen er godt inne i tredveårene.

Les mer på Sporten: David De Gea i nye forhandlinger

Da Ole Gunnar Solskjær var på vakt på Old Trafford, måtte United-manageren forsvare Marcus Rashfords samfunnsengasjement utenfor fotballarenaen. Erik ten Hag har denne sesongen fått en helt annen oppgave.

Les mer på Engelske klubber: Alt var jo så mye enklere med Marcus Rashford da Solskjær var på vakt

Agent Jorge Mendes og Benfica-manager Roger Schmidt er enige om at Joao Neves og Antonio Silva blir værende i Benfica ut sesongen. Selv om det har vært interesse fra både Manchester United og Manchester City, er det for sent for en overgang nå. Klubben satser på å vinne serien, selv om de unge stjernene kan være verdt over en milliard euro. Planen er å vente på to milliarder før det eventuelt blir aktuelt å diskutere fremtidige overganger.

Les mer på Radiosporten: Benfica gir ikke fra seg topptalentet, til tross for interesse fra Manchester-klubbene

Da Brentford rykket opp til Premier League i 2021, var det liten tvil om at en stor del av æren for dette usannsynlige opprykket måtte tildeles Thomas Frank. Den danske treneren har siden vist han utmerket takler tilværelsen i verdens tøffeste liga. Selv om det har haltet litt første del av denne sesongen, går det mot overlevelse i Premie League og nye muligheter neste sesong. Med seg i troppen skal Frank ha med seg et av Norges største angrepstalenter.

Les mer på F7: Premier League-klubb signerer et av Norges største angrepstalenter