Vi så det igjen mot Italia. Med en 20-åring på banen kommer de match-avgjørende prestasjonene. Jude Bellingham er forbi stadiet som ung og lovende, nå viser den sentrale midtbanespilleren at han er ung og i verdensklasse. Etter 3-1 seieren til De Tre Løvene mot Italia på tirsdag, ville engelske journalister selvfølgelig høre når Bellingham ser for seg å returnere til balløya og Premier League. Svaret var ikke det de ønsket.

I sommer valgte Bellingham Real Madrid foran Manchester City, Liverpool og de andre Premier League-klubbene. Fra første dag på treningsfeltet i sin nye klubb markerte 20-åringen seg. Fra første kamp for Real i ny liga ble det leveranser foran motstandernes mål. Etter ti kamper i Real-drakta står Bellingham med tilsvarende mange scoringer.

Les: Italiensk media: Newcastle må vente lenge på Tonali

Real Madrid-supporterne må digge det som kom fra deres største offensive ressurs, da han skulle svare på hvor lenge han ser for seg å bli i La Liga hos kongeklubben.

-Jeg elsker å spille fotball akkurat nå. Ledelsen i klubben og på landslaget gir meg frihet til å spille som jeg vil… Med den store overgangen må jeg levere, om det er scoring, assist eller matchvinnende prestasjoner. Dette er klubben jeg ønsker å spille for de neste 10 til 15 årene av livet mitt. Jeg elsker det her, sier Bellingham til Channel 4.

Les: Walker svarer på hvorfor han eksploderte etter Arsenal-kampen