Ilkay Gundogan vil gi absolutt alt ut sesongen for de lyseblå, men så er det slutt. Det er syv år siden tyske midtbanespilleren kom til Manchester City fra Borussia Dortmund. – Det har vært en unik suksesshistorie som inkluderer flere Premier League pokaler og et svært godt og nært forhold til manager Pep Guardiola.

Les mer på Sporten: Forlater Manchester City

Etter Ole Gunnar Solskjær fikk sparken som manager for Manchester United har det irritert oss her på berget at det bare er utlendinger igjen i det som er Norges mest populære klubb. – Vi har måttet glede oss med at det fortsatt er to spillere fra vårt broderfolk i øst, Sverige igjen.

Les mer på Radiosporten: Manchester United selger seks stjerner og to svensker

Erik Ten Hag har blitt godt kjent med Man United-troppen siden forrige sommer. Så godt at Cristiano Ronaldo presset frem en uunngåelig exit, så godt at Harry Maguire i praksis er degradert og på vei ut. Nederlenderen har samtidig fått fart på Marcus Rashford og gitt tillit til en Alejandro Garnacho. Alex Telles ble sendt på utleie og har ikke hatt muligheten til å vise han fortjener en rolle i Ten Hag-maskineriet, men er nå varslet på vei tilbake til Old Trafford. Hva det vil bety, det er fortsatt usikkert.

Les mer på Engelskeklubber: Avgjørelsen om forsvarsspiller settes på vent