I en årrekke har Schalke 04 klaget over at Bundesliga konkurrent Bayern München har snappet opp deres talenter, både med og uten betaling. – Den tidligere storklubben er i trøbbel etter å ha hatt ekstremt dårlig ledelse i år ut og år inn. Nå e det virkelig ille, de første ni kampene i årets sesong har spillet vært så dårlig at hvis det ikke snur snart fortsetter fallet ned i det store intent fra Bundesliga 2.

Schalke 04 får i det minste god med penger for en av sine unge og lovende. Liverpool manager Jürgen Klopp har personlig engasjert seg for å betrygge den unge midtbanespilleren Assan Ouedraogo.

Assan Ouedraogo omtales som neste generasjon av stjerner ut av Tyskland. – Han kan bekle flere posisjoner, men trives best som sentral midbanespiller, han er klassisk trent i organisering og har en presisjon i sitt passningsspill som er unik. 17 åringen er i tillegg ekstremt rask noe som gjør at han ofte benyttes som høyreving eller i en angripende midtbanerolle.

Les: Har bedre ting å bruke pengene sine på enn Manchester United

Assan Ouedraogo har vært i Schalke 04 siden han var 8 år gammel, så han er en veteran i klubben. – Han ønsker egentlig ikke å dra videre, men han ønsker heller ikke spille i lavere divisjoner i Tyskland. Florian Plettenberg melder at det finnes en utkjøpsklausul på 20 millioner euro som aktiveres til sommeren. AC Milan har allerde vært frempå, det samme skal Bayern München sammen med en rekke Bundesliga-klubber også vært.

Tanken om å spille for Liverpool og Jürgen Klopp skal friste den anvendelige spilleren

Les: Jose Mourinho har bestemt seg