Den franske superstjernen Paul Pogba er tillbake i Juventus i fjor sommer på en gratis overgang fra Manchester United. Som vanlig de siste årene har det vært skader på skader og en slapp holdning fra 30 åringen som en gang i tiden ble sett på som en av verdens beste midtbanespillere.

Ler mer på Sporten: Adrien Rabiot er urolig for sin lagkamerat Paul Pogba

Jordan Henderson har i lang tid vært en viktig brikke hos Liverpool, det samme på det engelske landslaget. Ett år før EM-sluttspillet tok spilleren valget om forlate UEFA-regionen, de største trofeene – og følge saudiarabiske penger. Når Henderson drar på seg den engelske landslagsdrakta, blir han nå møtt av pipekonsert fra engelske fotballsupportere. For mange virker Hendersons valg helt uforståelig, nå forteller Steven Gerrard at han gjorde alt for å overtale Liverpool-kapteinen.

Les mer på Engelske klubber: Steven Gerrard hadde ikke noe valg: Henderson-signeringen måtte på plass

Okay, det dreier seg «bare» om U16-spillere, men når du spiller for Arsenal og Liverpool, da er det på et høyt, høyt nivå. Chidozie Obi-Martin spiller for Arsenals U16-lag, men har allerede blitt invitert til førstelagstreninger hos Martin Ødegaard og gjengen.

Les mer på F7: 10 scoringer i samme kamp er vilt – å score 10 mål mot Liverpool, det er forbi vilt