Netflix presenterer en firedelt dokumentarserie som utforsker livet og karrieren til en av de mest kjente og stilige fotballspillerne verden har sett, Manchester United legende David Beckham.

Les mer på F7: David Beckham forteller om alt fra starten, møte med berømmelse og hans største nedtur

Da Steven Gerrard tok over trenerjobben i den blå delen av delen av Glasgow, var Celtic den ubestridte tittelvinneren i byen. Liverpool-ikonet tok med seg en mentalitet, energi og kompetanse som var perfekt for Rangers. Gerrard endte med å tuppe Celtic ned fra Scottish Premiership-tronen. Så kalte Premier League-jobb hos Aston Villa, Rangers og Gerrard startet samtidig på den sportslige nedturen.

Les mer på Engelske Klubber: Ledig trenerjobb skriker etter Graham Potter

I sommer hentet Watford Valérien Ismaël som ny hovedtrener. Etter ni runder har franskmannen ledet klubben til en 20. plass på Championship-tabellen. Dette er klubben som har sparket/blitt ferdig med ti managere i løpet av de siste tre årene, så det var kun et spørsmål om uker før 48-åringen ville være ferdig.

Les mer på Sporten: Watford sjokkerer

På tirsdag skal en av verdens største fotballstjerner spille i Champions League. For Neymar blir det en påminnelse om at dette ikke dreier seg om UEFA Champions League. Motstander er iranske Nassaji Mazandaran i AFC Champions League, noen timer før kampen sparkes i gang jobber iranerne med å dekke betongen med nok gress for at det skal bli en skikkelig fotballbane.

Les mer på Radiosporten: Neymar fikk sjokk da han så «gressmatta» han tvinges til å spille på