Den tidligere Manchester United-keeperen Ben Foster takket nei til Premier League-klubber, prosjektet til Ryan Reynolds kunne han ikke gå glipp av. Keeperen med 390 kamper i øverste divisjon angrer ikke et sekund på at han valgte National Leaugue i vinter. Med Foster mellom stengene kjempet Wrexham seg til et historisk opprykk til League Two – og plutselig var Foster mer i spotlighten enn noen gang tidligere på sin korttidskontrakt.

Les mer på Sporten: Har sikret den ultraviktige signaturen til Premier League-veteran

Norsk idrett lanserer i dag Dommerattest for å gi flere muligheten til å lykkes som dommer. – Det skal ikke være tilfeldigheter som avgjør hvilke opplevelser barn og unge sitter igjen med etter deltakelse i norsk idrett, sier Stig Magnus Fønhus Grundesen, prosjektleder for Dommerattesten i Norges idrettsforbund.

Ler mer på Capitol: Norsk idrett innfører Dommerattest

Jack Butland har det siste halve året trent på Carrington treningsfelt sammen med David de Gea, men fikk aldri muligheten til å vise seg frem i United-drakta. Nå reiser 30-åringen nordover for å gi Joe Hart konkurranse om titlene.

Ler mer på Engelske klubber: Går fra United-benken til et av verdens råeste byderbys

Rasmus Højlund har vist seg frem i den danske landslagsdrakta med fem scoringer på to kamper denne sesongen. I Serie A har 20-åringen levert 9 mål i løpet av 1834 minutter. De siste månedene har navnet til den unge Atalanta-spilleren blitt linket til Manchester United, nå har Erik ten Hag tatt et viktig skritt mot dansken.

Les mer på Radiosporten: The Athletic: Manchester United bekrefter sin store interesse for Højlund