Det er ganske underholdene å lese spansk presse om dagen, de vingler mellom spå økonomisk himmel og helvete for Barcelona. – Et eksempel fra de siste dagene er en rekke artikler som beskriver hvor mye klubben vil spare i lønn ved at Paris Saint-Germain kjøper Ousmane Dembélé og hvor intenst sjefene på Camp Nou ønsker seg Bernardo Silva.

Les mer på Sporten: Intensiverer jakten på Bernardo Silva

Akkurat som veganere kjører rundt i en Tesla for å bevise de er bedre enn alle andre har du nå muligheten til å kjøre rundt i den ultimate gangssterbilen. – En «hvitt-på-hvitt»-designet Lamborghini brukt i filmen «Wolf of Wall Street».

Les mer på F7: Nå har du mulighet til å bevise du er en «gangster»

Bruk sesongens friske bær til en deilig dessert du kan spise hver dag. Smoothie med bær og meieriprodukter er en ypperlig måte å kombinere norske råvarer av god kvalitet. I tillegg er det sunt og smaker skikkelig godt.

Les mer på Capitol: Søte og sunne fristelser du kan spise hver dag

Ja, vi må innrømme at vi lar oss sjarmere av hele Wrexham-prosjektet til Ryan Reynolds og kompisen. For den walisiske byen er dette alt annet enn sjarmerende underholdning og kjendiseri. League Two-status er enormt, målet om videre opprykk for den eldste klubben i Wales engasjerer hele lokalsamfunnet. En 34-åring med 100 landskamper er overtalt til å droppe spill i divisjonene over.

Les mer på Radiosporten: Landslagsspiller reiser nedover divisjonssystemet for å spille for Wrexham